MOVIDA CORONA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Movida Corona στην Ibiza!

Μετά από 5 μήνες γεμάτους μοναδικές στιγμές έντασης, πάθους και μουσικής, η αυλαία για τον διαγωνισμό Movida Corona 2013, έκλεισε στις 4-6 Oκτωβρίου 2013 στην Ίμπιζα.

Σε εορταστικό κλίμα, με το ρυθμό της House μουσικής να απογειώνει την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων να δίνει τον παλμό, η πόλη της Ίμπιζας μεταμορφώθηκε για άλλη μια φορά σε ένα ξέφρενο party αφιερωμένο στους λάτρεις της house μουσικής.

Ο Έλληνας βασιλιάς των DJ, Aris Jr, εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο της κριτικής επιτροπής αλλά και των επαγγελματιών του χώρου , δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες!

Στην ερώτηση: Πώς ήταν η εμπειρία σου στον ημιτελικό στην Ίμπιζα και ποιο ήταν το επίπεδο των υπολοίπων διαγωνιζόμενων;
Ο Dj Aris Jr. απαντά:
Ασφαλώς καταπληκτική εμπειρία από όλες τις απόψεις, δεν το συζητάμε… Έκανα επαφές, γνώρισα και ήρθα πολύ κοντά με παιδιά από άλλες χώρες και άλλες κουλτούρες, το οποίο προσωπικά με βοηθάει πάρα πολύ ως προς τη μουσική μου αντίληψη & πρόοδο. Το επίπεδο των υπολοίπων διαγωνιζομένων ήταν ικανοποιητικό, άσχετα με το αποτέλεσμα όμως και παρόλα αυτά, εκπροσώπησα την χώρα μου χωρίς να υστερώ κάπου στο θέμα τεχνικής ή στην επιλογή μουσικής.

Παράλληλα ο γνωστός DJ και παραγωγός, G.Pal, ο οποίος για τρίτη χρονιά αποτέλεσε τον υποστηρικτή του ελληνικού διαγωνισμού Movida Corona, μεταφέροντας μας και αυτός την μοναδική εμπειρία που ζήσανε!

Στην ερώτηση: Συμμετέχεις ως κριτής στον διαγωνισμό της Movida Corona από το 2011. Πώς σου φαίνεται το επίπεδο των νέων παιδιών και πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να τους βοηθήσει στο ξεκίνημά τους;
Ο G.Pal απαντά:
Το επίπεδο των διαγωνιζομένων φέτος ήταν αισθητά βελτιωμένο. Να φανταστείς ότι ως κριτής και μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή, μας ήταν αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσουμε την τετράδα του τελικού. Πιστεύω ότι οι συμμετοχές κάθε χρόνο είναι και πιο “σοβαρές” και το επίπεδο των djs πιο ανεβασμένο. O διαγωνισμός Movida Corona βοηθάει τους ερασιτέχνες DJs στο να εκτεθούν και να συναγωνιστούν με άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτούς για την house μουσική και αυτό είναι σίγουρα πολύ θετικό για καθέναν που δηλώνει την συμμετοχή του σε αυτόν.

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο εκπρόσωπος της Ελβετίας DJ Lucas Monème, ο οποίος θα αποτελέσει τον Tour DJ στο Movida Corona διαγωνισμό του 2014 , θα κάνει συμπαραγωγή σε 3 cds με την Pacha Recordings & θα συμμετέχει σε τέσσερις συνεδρίες ως DJ στο Pacha Cluc στην Ibiza (στο Main room)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο café/bar/restaurant ISTIOPLOIKOS ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Μεγάλος Εθνικός Τελικός του διαγωνισμού Movida Corona, ο οποίος ανέδειξε τον DJ Aris Jr. ως τον MOVIDA CORONA NATIONAL DJ 2013!

Σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, όμορφα δώρα και άφθονη Corona Extra, οι 4 φιναλίστ DJ Aris JR., V-KLS, George Badouvakis και Stergios Sigma έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρέσυραν το κοινό στις house μελωδίες τους! Όλοι τους διεκδίκησαν με πάθος τον τίτλο του MOVIDA CORONA NATIONAL DJ 2013 αλλά Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο DJ Aris JR., ο οποίος ως National DJ θα ταξιδέψει στην Ibiza και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Διεθνή Ημιτελικό!

Η διάθεση ανέβηκε στα ύψη με τις μουσικές επιλογές του G. Pal, των MOVIDA CORONA NATIONAL DJs των 2 τελευταίων ετών από την Ελλάδα (Mr. M & Don X), του Μεγάλου Νικητή από τη Νορβηγία του διεθνούς διαγωνισμού MOVIDA CORONA 2012 DJ Remi Nordhaug και του CEO της PACHA RECORDINGS.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ DJ Aris JR. !!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 

Tη Δευτέρα 22/7 πραγματοποιήθηκε στο Θησείο View στο κέντρο της Αθήνας ο Μεγάλος Προκριματικός του διαγωνισμού Movida Corona στον οποίο διαγωνίστηκαν οι καλύτεροι ερασιτέχνες djs house μουσικής όπως αυτοί επιλέχθηκαν μέσα από το 1ο στάδιο του διαγωνισμού MOVIDA CORONA. Συγκεκριμένα στα decks υποδεχτήκαμε τους:
1
PASQUALE
2
DROSIS
3
KYR1AKO5
4
MR. MARIO
5
V-KLS
6
ATHAN
7
DJ ARIS JR.
8
HOUSE CANDY (B2B)
9
GIANNIS SIAHAMIS
10
GEORGE BADOUVAKIS
11
HERR PAPIS
12
DIMITRIS XOURIKIS
13
STERGIOS SIGMA
14
SMER
15
POLAZAR
16
MIKE T
Κατόπιν της αξιολόγησης και των 16 συμμετεχόντων από την κριτική επιτροπή του προκριματικού αναδείχθηκαν οι 4 DJs που περάσανε στον Μεγάλο Εθνικό Τελικό που θα γίνει στην Αθήνα το φθινόπωρο για να διεκδικήσουν τον τίτλο του National DJ!

Ακολουθεί η 4άδα που θα διαγωνιστεί στον Μεγάλο Τελικό:
 
V-KLS
DJ ARIS JR.
GEORGE BADOUVAKIS
STERGIOS SIGMAΤους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 Κατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών από την κριτική μας επιτροπή και επικοινωνίας με τους προκριθέντες DJs, με χαρά σας ανακοινώνουμε τους νικητές του 1ου σταδίου του διαγωνισμού Movida Corona οι οποίοι θα διαγωνιστούν στον Μεγάλο Προκριματικό κεκλεισμένων των θυρών που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22/7/2013 στο Θησείο View στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διεκδικήσουν την θέση τους στον Μεγάλο Τελικό Ελλάδας!

1.V-KLS
2.DROSIS
3.KYR1AKO5
4.STERGIOS SIGMA
5.MR. MARIO
6.ATHAN
7.DJ ARIS JR.
8.GIANNIS SIAHAMIS
9.POLAZAR
10.PASQUALE
11.HERR PAPIS
12.HOUSE CANDY
13.MIKE T
14.DIMITRIS XOURIKIS
15.SMER
16.GEORGE BADOUVAKIS

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MOVIDA CORONA


H αγαπημένη σου μπύρα, μέσω του διαγωνισμού Movida Corona, προσφέρει και φέτος την ευκαιρία σε ερασιτέχνες dj house μουσικής να διαγωνιστούν με στόχο να εκπληρώσουν το όνειρο τους και να παίξουν live στην Ευρώπη.

To 2012 πάνω από 300 DJs ανέβασαν το demo set τους για να διεκδικήσουν μία θέση στην προκριματική φάση…

Μήπως φέτος είναι η σειρά σου να γίνεις ο Βασιλιάς των DJs?


Ο διαγωνισμός ξεκινάει με πολλά δώρα, εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές!

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Ο διαγωνισμός για τους συμμετέχοντες DJs / B2B χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις:
 

1η ΦΑΣΗ

Ανέβασμα των house demo σου!


Διάβασε τους Movida Corona κανόνες και κάνε Register για τον διαγωνισμό ανεβάζοντας μέχρι 3 από τα καλύτερα house set mix* σου  μέχρι την 1η Ιουλίου 2013 τα μεσάνυχτα!

ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΣΟΛΟ DJ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΤΟΥΕΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ B2B!


*ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την μίξη των Set που θα γίνουν upload για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό, δεν επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή DJ software.
Και μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις συμβουλές μας πριν την εγγραφή!

Καλή επιτυχία!


Είσαι fan της house μουσικής?

Στις 2 Ιουλίου 2013, όλοι οι Έλληνες DJ και τα set τους θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που έχει ορίσει η Corona και βάση της μουσικής που έχουν επιλέξει και της τεχνικής που έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας!


Επιτροπή 1ης φάσης

1. Ο DJ G.Pal - Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα DJ house μουσικής και υποστηρικτής του διαγωνισμού Movida Corona!!! Ο G.Pal θα αποτελέσει και φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής μας ενώ θα μπορείτε να τον δείτε "live" στον Μεγάλο Τελικό!
2. Ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής «The Sound of Everything»
3. Ένα μέλος της ομάδας της Corona


2η / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Οι δημιουργοί των 16 καλύτερων sets που θα αξιολογηθούν με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στις 2 Ιουλίου, θα κληθείτε να παίξετε και να διαγωνιστείτε live στον Προκριματικό που θα διοργανώσει η Corona στην Αθήνα.


Οι τέσσερις καλύτεροι DJs, θα επιλεχθούν μέσα από την κριτική επιτροπή που έχει ορίσει η Corona προκειμένου να διαγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό!


Επιτροπή 2ης φάσης

1. Ο DJ G.Pal

2. Ένα μέλος της ομάδας της Corona

3. Ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής «The Sound of Everything»

4. Ο MOVIDA CORONA 2012 νικητής Ελλάδας 3η / ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 

Οι 4 καλύτεροι ερασιτέχνες dj που θα ξεχωρίσετε για την μουσική, το ταλέντο σας και την εικόνα σας μέσα από τον προκριματικό, θα διαγωνιστείτε live στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Αθήνα το φθινόπωρο διεκδικώντας και τον τίτλο του NATIONAL DJ Ελλάδας.


Ο μεγάλος νικητής, ο NATIONAL DJ δηλαδή, θα πάρει και το εισιτήριο για την Ίμπιζα όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και θα διαγωνιστεί με τους νικητές από όλες τις συμμετέχουσες χώρες προκειμένου να κερδίσει τον τίτλο του ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ DJs!!!


*Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!4η / ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο NATIONAL DJ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Διεθνή Προημιτελικό και να διαγωνιστεί με κάποιους από τους καλύτερους DJs του κόσμου. Οι 3 καλύτεροι DJs με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες θα περάσουν στον Μεγάλο Διεθνή Τελικό ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του Βασιλιά των DJ Ευρώπης!

*Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

ΤΗΕ ONLINE CHANCE
Είσαι fan της house μουσικής?Στήριξε με την ψήφο σου τον ερασιτέχνη DJ ή B2B που θες να βοηθήσεις στο ONLINE CHANCE, δηλαδή την ευκαιρία να είναι ένας από τους 10 συμμετέχοντες από όλες τις χώρες που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή για μία θέση στον Διεθνή Ημιτελικό! Η διαδικασία είναι απλή:
Επιλέγεις ως χώρα την Ελλάδα, ii) ακους όλα τα sets των DJs μέσω του profile τους και iii) πατώντας "VOTE" για τον DJ που προτιμάς μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2013
Επιτρέπεται μία ψήφος ανά ημέρα ενώ
μπορείς να ψηφίζεις μόνο το πρώτο set Που ανεβάζει κάθε DJ!!

Κάνε κλικ εδώ και ψήφισε τον αγαπημένο σου DJ
γιατί και η δική σου ψήφος μετράει!!!MOVIDA CORONA VOCALISTS

Φέτος, η Movida Corona ψάχνει και για το πιο hot φωνητικό ταλέντο για να συνεργαστεί με το νικητή DJ. Αν έχεις ταλέντο στα φωνητικά, εγγράψου ως vocalist και δημιούργησε τη δική σου εκδοχή των κομματιών που παρέχονται από την Movida Corona και την Pacha Recordings.
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα τρία κομμάτια που παρέχονται χρησιμοποιώντας μόνο ένα από αυτά ή και mix αυτών ως βάση.
Από τους 20 vocalists από όλες τις χώρες που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους τρεις φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στον Μεγάλο Διεθνή Τελικό του Movida Corona Διαγωνισμού στην Ίμπιζα.

Για να λάβεις μέρος ως vocalist, κατέβασε τα 3 μουσικά κομμάτια που παρέχονται στην ιστοσελίδα movida corona κατά τη δημιουργία του προφίλ σου, φτιάξε τη δική σου εκδοχή ενός ή μίξης αυτών που θα επιλέξεις εγγράφοντας και τα φωνητικά σου πάνω στην μουσική ή εγγράφοντας τα φωνητικά σου σε δικά σου δημιουργικά μουσικά κομμάτια ή πρωτότυπα τραγούδια και ανέβασε την δική σου συμμετοχή στο Soundcloud. Αντίγραψε το url της συμμετοχής σου στο προφίλ σου και ζήτησε από τους φίλους σου να σε ψηφίσουν!


Για τους προηγούμενους διαγωνισμούς Movida Corona μπορείτε να ενημερωθείτε απο το Αρχείο μας:

- 2011
- 2012... επιστροφή

PHOTO / VIDEO GALLERY

Δες τις Φωτογραφίες & τα Βίντεο
από τα event της Corona

Περισσότερα

CORONA EXTRA

Μάθε τα πάντα για
την αγαπημένη σου μπύρα


Περισσότερα

BEACH BREAK ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο διαγωνισμός έληξε


Περισσότερα

Τσέκαρε το επόμενο Corona event
<Αύγουστος 2017>
ΔΤΤΠΠΣΚ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

FOLLOW US 

  |  

Check out...
Corona Experience Photo Stream.Check out...
Corona Experience Videos.
Check out...
Corona Experience Page.

ALSO FIND US ON:
Check out Corona Experience on:

GOOGLE PROFILE

TWITTER

FOURSQUARE

MYSPACE